Υπηρεσιες

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Πληροφορικής για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας!

Υπηρεσίες Πληροφορικής

Έχουμε εμπειρία και βαθιά γνώση της αγοράς της Πληροφορικής και του Information Technology. Δείτε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Οι τομείς δραστηριοποίησής μας ξεκινούν από τις συμβουλευτικές υπηρεσίες (Consulting) όσον αφορά τον Εξοπλισμό, τα Λειτουργικά Συστήματα, τα Προγράμματα, τις Επικοινωνίες, το Internet, την Ασφάλεια, τις Υπηρεσίες και επεκτείνονται στις πωλήσεις και εγκαταστάσεις εξοπλισμών (Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Ασφάλειας) καθώς και την πλήρη και εξιδεικευμένη υποστήριξή τους.

δειτε τις υπηρεσιες μαςμε γνώμονα πάντα την άριστη ποιότητα στην σωστή τιμή

Office 365

Ο συνδυασμός των νέων δυνατοτήτων που διαθέτει τώρα το Office 365 και των εφαρμογών του Office που μόλις κυκλοφόρησαν είναι η πιο ολοκληρωμένη και ασφαλή πρόταση παραγωγικότητας και επικοινωνίας.

Cloud

Τι είναι οι Cloud Υπηρεσίες και πως μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί επιτυχώς με χαμηλό κόστος;

Sharepoint

Δημιουργήστε εύκολα τοποθεσίες ομάδας και πύλες για να εντοπίζετε, να κάνετε κοινή χρήση και να συνεργάζεστε σε περιεχόμενο με συναδέλφους εντός και εκτός του οργανισμού σας από οποιαδήποτε συσκευή.

Ασφάλεια

Πόσο ασφαλείς είναι τα δεδομένα της επιχείρησής σας ; Το δίκτυό της ; Δείτε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε αυτό το τομέα.

Internet

Στην Connect αναλαμβάνουμε απο το μηδέν την εταιρική σας παρουσία στο Internet, την προώθηση και την υποστήριξη στις μηχανές αναζήτησης και στα Social Media.

Τεχνική Υποστήριξη

Είμαστε δίπλα σας για να δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα μηχανογράφησης προκύψει.

responsive

τι μπορουμε να κανουμε για εσας;

μην διστάσετε να μας καλέσετε!

Επικοινωνηστε μαζι μας