Το Office365 για όλους τους μαθητές στην Ταϊλάνδη!

29 Δεκ
2016

Στις 21 Μαϊου 2014, το Γραφείο της Επιτροπής Βασικής Εκπαίδευσης (OBEC) της Ταϊλάνδης και η Microsoft, υπέγραψαν ένα συμβόλαιο με το οποίο θα παρέχεται σε 8 εκατομμύρια μαθητές και 400.000 εκπαιδευτικούς η δωρεάν πρόσβαση στο Microsoft Office 365 για τον τομέα της εκπαίδευσης. Αυτή η συμφωνία αποτελεί και τη μεγαλύτερη ενιαία ανάπτυξη των υπηρεσιών Cloud της Microsoft στον τομέα της εκπαίδευσης σε παγκόσμιο επίπεδο.


Ήδη, δύο εκατομμύρια φοιτητές και μέλη του προσωπικού εκμεταλλεύονται την τεχνολογία Cloud μέσω του Office 365 για την εκπαίδευση στη Ταϊλάνδη, και αυτή η συνεργασία με την OBEC θα αυξήσει τον αριθμό των χρηστών σε περισσότερα απο 10 εκατομμύρια !
Αυτή η συμφωνία επιτρέπει στα σχολεία και τα πανεπιστήμια σε όλη την Ταϊλάνδη να έχουν πρόσβαση και να μοιράζονται οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιαδήποτε συσκευή μια τεράστια γνωσιακή βάση δεδομένων σε ένα ασφαλές και αξιόπιστο περιβάλλον.
Μέχρι στιγμής, το πρόγραμμα “Partners in Learning” – μία παγκόσμια προσπάθεια της Microsoft που προωθεί την καινοτόμο χρήση της τεχνολογία στην εκπαίδευση για να βοηθήσει τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς σε όλο τον κόσμο να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητές τους – περιλαμβάνει περισσότερους απο 12 εκατομμύρια εκπαιδευτικούς και πάνω απο 200 εκατομμύρια μαθητές / φοιτητές σε 119 χώρες. Ειδικά στην Ταϊλάνδη, το “Partners in Learning” έχει φτάσει σε περισσότερους από 164.000 εκπαιδευτικούς και 8 εκατομμύρια μαθητές σε ολόκληρη τη χώρα, σε σύνολο 39.000 σχολείων.
Αντίστοιχα, τέτοιου είδους συμφωνίες έχουν υλοποιηθεί με το Υπουργείο Παιδείας του Σάο Πάολο στη Βραζιλία (με 4 εκατομμύρια άδειες), Το Ινστιτούτο Τεχνικής Εκπαίδευσης της Ινδίας (7,5 εκατομμύρια άδειες) και το Καθολικό Γραφείο Διεθνούς Εκπαίδευσης (4,5 εκατομμύρια άδειες).

Πηγή: Microsoft

gxanthop
author