Γιατι να αγορασω μια συνδρομη Office 365 και οχι μια δωρεαν εκδοση ενος Application;

04 Απρ
2016

Με μια συνδρομή στο Office 365, απολαμβάνετε :

  • Την ολοκληρωμένη εμπειρία του Office. Η βασική εμπειρία του Office, το Word, το Excel και το Power Point, είναι διαθέσιμη σε tablet και τηλέφωνα δωρεάν. Σε αυτά περιλαμβάνεται η δυνατότητα προβολής, επεξεργασίας, δημιουργίας, ομαδικής συνεργασίας ακόμη και εκτύπωσης δωρεάν, κάνοντας απλώς είσοδο στο λογαριασμό σας Microsoft. Με μια συνδρομή στο Office 365, απολαμβάνετε τις πλήρεις, εγκατεστημένες αλλά και On Line εκδόσεις όλων των εφαρμογών του Office, τις δυνατότητες του Word, του Excel και του Power Point, που αναφέρονται παραπάνω, ώστε να μπορείτε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα οπουδήποτε.

Με μια δωρεάν έκδοση ενός Application σε μια συσκευή :

  • μπορείτε να δείτε όλες τις δυνατότητες στην κορδέλα και σε αναπτυσσόμενα μενού και να χρησιμοποιήσετε μερικές από αυτές δωρεάν. Όταν όμως, κάνετε κλικ σε μια κορυφαία δυνατότητα, εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο διαλόγου, όπου αναφέρεται ότι μπορείτε να ξεκλειδώσετε τη δυνατότητα για να τη χρησιμοποιήσετε μόνο με την αγορά μιας συνδρομής στο στο συγκεκριμένο Application ή του Office 365.

Με μια συνδρομή στο Office 365, απολαμβάνετε :

  • Περισσότερους τρόπους αποθήκευσης και κοινής χρήσης αρχείων. Ένα άλλο πλεονέκτημα που έχετε με μια συνδρομή στο Office 365 για Επιχειρήσεις είναι ότι μπορείτε να αποθηκεύετε όλα τα αρχεία σας στο χώρο αποθήκευσης στο cloud του OneDrive για επιχειρήσεις και μπορείτε να επεξεργάζεστε τα έγγραφά σας εκεί ή στο SharePoint. Επιπλέον, με μια συνδρομή στο Office 365 για Επιχειρήσεις αποκτάτε ένα ολοκληρωμένο σύνολο εφαρμογών για κινητές συσκευές, οι οποίες σας βοηθούν να παραμένετε παραγωγικοί από οπουδήποτε, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής OneDrive για επιχειρήσεις για κινητές συσκευές.

Με μια δωρεάν έκδοση σε μια συσκευή :

  • αποθηκεύετε τα δεδομένα σας μόνο τοπικά, και για την μεταφορά τους από τη μια συσκευή στην άλλη (είτε mobile, είτε όχι) χρειάζονται επιπλέον εφαρμογές cloud ή επιπλέον εξαρτήματα hardware, όπως flash disc, ή εξωτερικοί δίσκοι. Σε όλα αυτά δεν υπάρχει συγχρονισμός ή άμεση ενημέρωση των δεδομένων, ώστε να έχετε άμεσα τις αλλαγές που έχετε κάνει σε μια εφαρμογή σε όλες τις συσκευές σας.

Με μια συνδρομή στο Office 365, απολαμβάνετε :

  • Περισσότερες επιλογές υποστήριξης. Με μια συνδρομή στο Office 365 για Επιχειρήσεις έχετε επίσης περισσότερες επιλογές υποστήριξης για τις εφαρμογές σας για κινητές συσκευές. Εάν χρησιμοποιείτε δωρεάν τις εφαρμογές για κινητές συσκευές, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το Κοινότητα υποστήριξης του Office 365 (στα Αγγλικά) φόρουμ για βοήθεια και επίσης μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε για τεχνική υποστήριξη από μηχανικούς. Όταν έχετε μια συνδρομή στο Office 365 για Επιχειρήσεις που περιλαμβάνει εφαρμογές για κινητές συσκευές, ένας εξουσιοδοτημένος διαχειριστής μπορεί να καλέσει και να μιλήσει με ένα μηχανικό τεχνικής υποστήριξης, να υποβάλει μια περίπτωση online σε ένα μηχανικό υποστήριξης ή να εκμεταλλευτεί την κοινότητα υποστήριξης του Office 365.

Με μια δωρεάν έκδοση σε μια συσκευή :

  • απλά δεν έχετε καμιά τεχνική υποστήριξη από τεχνικούς, κάτι που σημαίνει πολλά για μια επιχείρηση που χρειάζεται ομαλότητα και ταχύτητα στην λειτουργία της χωρίς εμπόδια.

Nikos Velentzas
author